21 Απρ 2010

Κυκλοφορεί το 6ο τεύχος, 16σέλιδο!



Δεν πρέπει να το χάσετε. Αναζητήστε το στα γνωστά σημεία διανομής και στις θυρίδες σας.


Δεν μας έφταναν τα χάλια στον Δήμο, οι διώξεις σε βάρος των μαθητών του Λυκείου, ο Καλλικράτης, έχουμε και τα καταστροφικά μέτρα της νεοφιλελεύθερης πανούκλας!
Προτείνουμε να διαβάσετε λοιπόν:

Για τα χάλια στον (είχαμε κάποτε ένα) Δήμο: “Έλλειμμα δημοκρατικού διαλόγου”, “Νέο δάνειο για τις λειτουργικές ανάγκες του Δήμου συνάπτει η διοίκηση Γκουστίλη” και “Η (θλιβερή) ιστορία του Γυμνασίου Καρδίας”.

Για τις α-νόητες διώξεις σε βάρος μαθητών του Λυκείου. Επιστολές από τους φορείς των γονέων και κηδεμόνων: “Προς τον Πρωθυπουργό”, “Προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Παιδείας, Προστασίας του Πολίτη”. Απόψεις: “Το σαμάρι αντί τον γάιδαρο” και “«Παραβαίνουν... υπερβαίνοντας»”.

Για τον Καλλικράτη: Συγκεντρωτικές Τοπικές Διοικήσεις αντί για Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ένα μεγάλο βήμα προς λιγότερη δημοκρατία

Για την χρεωκοπία: “Αριθμοί!” και “Επίκαιρο”.

Για το Εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών στην περιοχή μας και την Ακολουθούμενη πολιτική στο νομοσχέδιο που αφορά την προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Κι αν νομίζετε ότι είμαστε εδώ για να σας μαυρίσουμε κι άλλο την ψυχή κάνετε λάθος. Δείτε στα Οράματα Τριλοφιωτών τι μπορούν να καταφέρουν οι πρωτοβουλίες πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: