8 Σεπ 2009

Ήταν στραβό το κλήμα...



Ήταν που ήταν για κλάματα η οδοσήμανση, ήρθαν και οι ...γάιδαροι και την απόσωσαν.
Και αυτοί οι γάιδαροι έχουν βάλει και την υπογραφή τους.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της 'εκπολιτιστικής' πολιτικής για τους νέους στον Δήμο μας και της αφασίας μερικών γονέων και κηδεμόνων που δεν μαθαίνουν στα παιδιά κάποια στοιχειώδη "πρέπει" στην κοινωνική συμβίωση... Ντροπή μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για το νομό Θεσσαλονίκης έχει γίνει μόδα να καταστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας από "οπαδούς" και "φιλάθλους" ανεξαρτήτου ηλικίας τα τρία τελευταία χρόνια, έτσι απλά επειδή κάποιο ανόητο πρόσωπο "έριξε" πρώτο την ιδέα. Από επαφές που προσπάθησα να πραγματοποιήσω ηλεκτρονικά με κάποιους "συνδέσμους φίλων" των ομάδων δεν βρήκα απολύτως καμία άκρη. θεωρώ ότι αυτοί είναι υπαίτιοι για τη δημιουργία αυτού του κακού γιατί παρατηρήθηκε να επικολλώνται διάφορα αυτοκόλλητα κάθε είδους μορφής που σημαίνει ότι ανατέθηκε οργανωμένα η δουλέιά σε τυπογραφεία. Σε καμία άλλη πόλη της υπόλοιπης Ελλάδας (πλην των περιξ περιοχών των μπαλοκέφαλων της Θεσσαλονίκης) δεν εντόπισα να καταστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας με τέτοιο τρόπο. Αναλογιζόμενοι ότι καθημερινά χάνουν τη ζωή τους στο δρόμο 7 άνθρωποι καταλαβαίνετε ότι η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν εκτιμάται από κανένα. Γιατί ενόσω υπάρχουν οι αρμόδιοι φορείς (Τροχαία, ΔΕΣΕ, Δήμοι, Δικαστικές αρχές), κανένας μα κανένας δεν έριξε ένα τσουχτερό πρόστιμο στην "ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ" καμια 10ρια εκαττομύρια συν τα εργατικά για να αντικατασταθούν όλες οι κατεστραμμένες πινακίδες. ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΟΠΑΔΟΥΣ" ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
Στη χώρα που ζούμε δεν υπάρχει πολιτισμός....Πάει και τελείωσε..

Κωστής Γκορτζής είπε...

Στην περιοχή μας το φαινόμενο παρουσιάστηκε αμέσως μετά το άνοιγμα συνδέσμου φιλάθλων συγκεκριμμένης ομάδας σε κεντρικό σημείο του Τριλόφου. Τα περισσότερα αυτοκόλλητα αφορούν στην ομάδα αυτή.
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Δεν μπορώ να μεμφθώ τους απουσιάζοντες, έτσι κι αλλοιώς, από τη καθημερινότητά μας δημοτικούς άρχοντες, αυτή τη φορά. Είναι καθαρά θέμα πολιτισμού (συνειδητοποίησης της έννοιας του πολίτη) μερίδας νέων παιδιών με πρώτη και κύρια ευθύνη των νεοελλήνων Καραγκιόζηδων γονιών τους...Ακολουθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι δάσκαλοί τους που περιμένουν να χτυπήσει το κουδούνι να φύγουν με μεγαλύτερο άγχος από τους μαθητές...